3 del i føljetonen omkring Smartpige Netbutikken – for dem som synes det virker som den vildeste smædeskampagne imod 3 unge uskyldige piger..  Forklaring: Det her handler om om sikker online handel, hvis butikken er en rigtig butik, eller lad os sige vitterligt 3 piger, som har fundet et godt sted at købe sko, og derfor besluttet at sælge dem via Facebook for at spare penge til en rigtig e-shop, og grunden til de ikke vil oplyse deres adresse, er lad os sige af skattehensyn. Hvad man kan tro når der beskrives sådan i deres info: “Og derefter bliver der sendt en kontonummer – skat og renter sørger vi for – når du modtager varen modtager du den orginale kvittering hvor skat og renter ikke er medregnet

Helt ærligt, hvad de vil med skat eller ej, må de selv ligge at rode med, men hvad er planen så hvis skoene går i stykker? Hælen knækker, er det så surt for kunderne, eller mener de blot at de er private som sælger til andre private? Dvs ikke reklamation? – I så fald skal de stadig oplyse det.. I deres info skriver de specifikt en “net butik etableret i 2012” Dette er temmelig misvisende, hvis de er privat sælgende. Idet de oplyser der ikke er returret, må man antage det er deres hensigt, men det er der filmen knækker for mig. + De selv kommenterer” Smartpige Netbutik Siden er registrerede hos Erhvervsstyrelsen kære ven” Igen bliver man så til vildledt til at tro det er en reel butik, som er underlagt den danske købelov.

De har dog netop på deres facebook side oplyst:

Hej piger! Tak for jeres støtte – hvilket vi er sætter meget pris på! Men vi har dog besluttet os for at lukke siden, da mange mennesker prøver på, at give os et dårligt ryg. Vi er 3 unge piger som studerer ved siden af, og har dog ikke tid til at forsvare os selv 24/7. Men vi tar ikke imod bestillinger MER’. Vi overvejer at åbne en butik (vi ved ikke hvornår) hvor vi sælger disse varer. SÅ slipper vi os for de mennesker der prøver på at skabe os en dårlig ryg. Håber ikke at vi skuffer jer, men det er nogle af de mennesker derude der har ødelagt det for jer. Beklager piger, i må have det fantastisk godt. og tusind tak for jeres støtte. Mvh. smartpige netbutik.

Igen hopper kæden helt af for mig, det er fantastisk hvis 3 piger gerne vil starte en butik, for at sælge sko, intet er mere helligt for mig end sko-iværksættere, og er de reelle handlende, er de mere end velkommen til at kontakte mig for hjælp, så skal jeg sq sætte en webbutik op for dem med det vuns. Men er de svindlere som bare vil have nogle til at overføre penge for varer de ikke modtager, så har de fortjent at få nogle verbale stryg.

Har du overført penge til dem og ikke modtaget dine ting, skriv til mig!