Kære virksomheder og personlige brands på facebook.

Jeg har mange gange ville skrive dette til jer, og nu kan jeg ikke holde det inde mere. Jeg HADER NÅR I RÅBER AF MIG PÅ FACEBOOK. Helt ærligt hvorfor råber i ? Sidder jeres “caps lock” knap fast på tasteturet eller hvordan?  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvem der har lært folk at det er god skik at  skrive med store bogstaver i ens kommunikation. Der er virkelig mange andre måder at skabe blikfang på, uden at råbe af os sagesløse folk der skal interagere med jeres brand på facebook, twitter og jeres hjemmeside. For jeres egen skyld syntes jeg i skulle stoppe nu, for jeg bliver så irriteret når jeg ser det. Altså det kan godt være at jeg linker ind til mine blogposts ret tit (det er nu en del af mit virke, og jeg tror jo på at de giver værdi til netværket) men jeg render ikke rundt med en megafon derude og råber af folk.

Vil i ikke godt overveje at stoppe ? også for jeres egen skyld? Det kunne jo være at jeg ikke var den eneste der havde den opfattelse at det rent faktisk var enormt uncool og et signal på at man ikke på nogen som helst måde har forstået hverken online kommunikation eller interaktion med ens målgruppe og potentielle kunder.

Peace out

Henriette