Beklager, jeg har stadig ikke fundet løsningen på mit sidste blog indlæg her på Eeze.dk, men istedet har jeg tænkt lidt over en samtale jeg havde med en veninde for et stykke tid siden. Vi talte omkring hvorfor nogle altid kan tjene penge og andre ikke kan (det var muligvis i forbindelse med alt det fattigdomsnak, hvor min mening jo ikke er specielt skjult), man KAN altid arbejde og tjene penge hvis man vil! – Hun mente dog at så simpelt var det ikke, og ikke alle var så resource stærke som jeg! – Den lader jeg lige hænge lidt…

Jeg ser ikke mig selv som specielt resource stærk, og selv om det lyder lidt kedeligt, har jeg altid set mig selv som temmelig medium,  - De store forskelle er at jeg husker at nyde og glædes, ikke blot over hvad der går godt i mit eget liv, men også omkring mig – og det har givet mig en temmelig taknemmelig tilgang til mange ting. Næsten hver dag er jeg taknemmelig for min smukke familie, når jeg sidder med tøserne og hygger, er jeg glad for at både have dem i mit liv eller bare have friheden til at sidde der, og den anden dag sad jeg med en veninde indenfor da det regnede, og jeg udbrød: Hvor er det heldigt vi ikke bor på gaden. Det lyder måske søgt, men det er virkelig ikke noget jeg planlægger, jeg bliver bare tit overumplet af denne glædes følelse, og det gør at jeg ikke bliver så ked af det, når der er dårligere perioder.  Derudover er jeg ikke bange for at prale  eller være glad for de ting jeg gør – jeg ved godt vi lever i et samfund, som gerne vil have vi er mere ydmyge, men hvorfor egentlig det? Hvis du spiller fodbold, og scorer mål er du glad! – Og sådan skulle det da gerne være i alle livets facetter.

Kort og godt synes jeg der er to typer mennesker, de som bliver jealoux når veninden får mere i løn eller får en kæreste, og de som glæders og ser det som inspiration. Hvilken type er du?

Så husk at glæd dig over andres såvel som dine egne små successer! Og husk at prale med dem, både vennernes såvel som dine egne;)

God weekend;)

Her er jeg, overskudsagtig og glad foran en dejlig parkering..:)