Så er det på tide med en ny kategori herpå eeze.dk  - nemlig “kærlighed rimer på business” – Ikke fordi det lige har været valentines dag – men fordi at kærlighed til andre tit rimer på business i min verden.

 

Noget af det der er rigtig vigtigt for virksomheder idag er at give noget for at få tilmeldinger til ens nyhedsbrev. Hvorfor ? fordi selvom vi lever i social medie tider – så er det mailen der stadigvæk konverterer mest… Det er lidt ligesom en salgstragt hvor man får folk tættere og tættere ind til sig. Hver gang jeg sender et nyhedsbrev får jeg en 4 -5 henvendelser omkring opgaver. Det er noget der kan mærkes på bundlinjen og noget der bliver prioriteret hver uge.

Når folk går ind på toothlesstigerpress.com (min “trykke”) og downloader nogen af mine bøger så får de mulighed for at tilmelde sig mit nyhedsbrev – og det gør de fleste altså. Dvs at jeg får rigtig mange tilmeldinger derfra – men der får de også en gratis e-bog. Jeg er igang med at udvikle noget specielt til henrietteweber.com nyhedsbrevet som der skal gives væk til folk hvis de vil betro mig med deres mailadresse. Min opgave er så at sørge for at lave interessant nok indhold, til at de bliver hængende derinde. Og pga. konverteringen i nyhedsbrevet – jo mere jeg producerer, jo flere tilmeldinger – jo mere business og cool kunder til mig =)