Kan man tjene penge af at gennemskue og snyde mænd? – JA! – som proffesionel pokerspiller og med en ordentlig potion charme, kan man ikke bare leve af det, man kan leve godt!

Pernille Ravn er en af de få proffesionelle kvindelige pokerspillere. Hun er sponsoreret af firmaet Betsson (dem som ejer Betsafe som sponsorerer landsholdet) og er tidligere marketingschef for Bonaparte, er i dag udover pokeren en succesfuld fordragsholder.

Med en god gang gå på mod og en selvværd mange kvinder kunne lære fra er Pernille en fantatisk inspiration for masser kvinder, deriblandt undertegnede.

Vi har spurgt Pernille om 5 spørgsmål, inden hun skal igang med søndagens online pokerturneringer.

S:Hvordan er det at være en af de eneste dygtige kvindelige pokerspillere i en manden verden?

Jeg mener nu ikke at jeg er den eneste dygtige kvindelige pokerspiller :-) :-) Der er mange andre kvinder der også er dygtige spillere,. De har bare ikke været ude og markere sig så meget endnu. Men det er jo lidt specielt at være kvinde i en mandeverden. Men efter flere år i branchen, så begynder man at vænne sig til det. Og jeg har jo også fået mange nye super gode venner igennem branchen, hvilket jeg er utrolig glad for.

S: Hvad er den sjoveste eller vildeste oplevelse du har haft i forb med poker?

Jeg har oplevet utrolig mange ting, og nogle historier er vildere end andre, men jeg synes alligevel det var super fedt at blive udvalgt til landsholdet og spille mod verdens bedste spillere i The London Eye samt spille på hold med Danmarks bedste spillere. Det var super fedt :-) :-)

S: Hvorfor tror du der så få kvinder i miljøet? Er kvinder dummere?

Kvinder er ikke dummere!!! Kvinder er bare bange for at begive sig ind i et mandemiljø. Jeg har hørt flere kvinder der siger, at de er bange for at lave fejl foran drengene, og de er bange for konsekvenserne ved at lave fejl. Der har jeg så prøvet at påpege, at drengene som regel er super flinke, og de også selv kan begå fejl. Og man får hverken fysiske eller verbale tæsk hvis man laver fejl :-) :-)

S:  Hvor er du om 5 år?

Om 5 år sidder jeg nok (forhåbentligt :-) :-) ) med en lille familie omkring mig………………Poker giver jeg nok aldrig slip på, men bruger nok mindre tid på det til den tid :-) :-)

S: Hvad er det meste du har vundet?

Det største beløb jeg har vundet på én gang er 1/2 mio. kr. i Sunday Warm-Up på Pokerstars. Jeg afventer stadig at prøve at vinde en gevinst over 1 mio :-) :-)