Anders Bjørk har jeg har mødt igennem one2speak hvor han har hjulpet mig med at strikke nogle af mine foredrag sammen og vinkle dem på en lidt mere mainstream måde – Han inspirerer mig fordi han både er hardcore business, og samtidig er en æstetiker hele vejen igennem. Hans facebook feed har lært mig at værdsætte skønheden i hverdagen mere , og hans personlighed har gjort, at jeg ikke er bange for noget som helst…. Eller særlig meget ihvertilfald =)

Fortæl os lidt mere om hvad det egentlig er du går rundt og laver ?

Jeg arbejder som konsulent hos THINK ABOUT IT og giver anvisninger, tips og vejledninger til folk i, hvordan de kan blive nogle lidt mere inspirerende udgaver af sig selv. I de allerfleste tilfælde er det op til os selv at være inspirerende, givende og udviklende at være sammen med, også selv om vi er sammen med mennesker, der fx. er provokerende, dominerende og anstrengende at være sammen med. Jeg hjælper folk til at få teknikker til at opdage, når de bliver pressede og give dem værktøjer til at navigere i pressede situationer, håndtere andre mennesker, når de er pressede, samt finde nye potentialer til at jonglere en hverdag, hvor vi bliver trukket i fra mange retninger.

Hvad er din livsfilosofi ?

Vær nysgerrig og mere optaget af det smukke, der er omkring dig. Nyd livet mere. Smag og mærk. Åben dine sanser. Lad dig overgive. Tag ind. Vær glad, når du er glad og mærk sorgen, når den melder sig. Hold ud at være i dine følelser. Accepter noget mere. Lad være at have så meget modstand. Jeg hørte engang en historie om en kinesisk munk, der altid gik rundt og sagde. “Is that so?” Denne undren. Det finder jeg stor inspiration i. Læs nogle spændende bøger, dyk ned i film, kunst, storbyer, diversitet og natur. Hav respekt for livet og lev det. Følg med. Kom nu. Det er lige her. Skab noget. Vær kærlig, forstående. Find ud af, hvad du er lavet af. Hvad optager dig? Mærk juicen i livet. Det er min livsfilosofi.
Hvad ville du ønske at andre folk vidste som du ved ?

 

At vi alle er passet på. Don’t be afraid. Åben op.

 

Allerbedste business advice ?

 

Gør det, du kan lide at lave og servicer folk.

 

og til sidst men ikke mindst – hvad mener du at nøglen til glæde som iværksætter er ?

 

At du ved, at du har noget personligt at give til andre mennesker.