billede af CameraGeek2.0 på flickr

- Et visitkorts hovedformål skal være let at skrive på, og skal kunne identificere hvem du er, og hvorfor man skal følge op på dig (via searching for the moon)

- Et visitkort skal skille sig ud og være unikt – jeg har altid være vild med garrett dimon’s visitkort fra 2005.

- En billig måde at lave visitkort på er hos Moo.com hvor du kan du putte dine egne tekster og billeder på dem – Dem jeg bruger lige pt er fra moo.

- Jeg syntes godt at et visitkort kunne være indgangen til en hel portal omkring en selv hvor man introducerer sig selv, enten på eget website eller links til sociale netværk og profiler som man syntes at folk skal checke ud – Måske skulle jeg lægge noget på henrietteweber.com til folk der får mit visitkort.

- Must for mig på visitkort er email, telefonnr og helst også et social netværk såsom twitter, facebook eller linkedin

- Jeg var til et netværksarrangement  igår i speaker club hvor Soulaima Gourani og Christopher Barrat talte – Christopher sagde noget der var lidt tankevækkende i forhold til visitkort. Han sagde at istedet for at man sagde hvad man lavede sådan ud i den blå luft, så var det bedre at fortælle folk hvad man hjalp andre folk med, fordi at man bedre kan forholde sig til det. Det er ihvertilfald noget jeg vil tænke på i fremtiden.

Forresten hvis du vil have nyt visitkort er der super meget inspiration at hente på Francesco Mugnai’s blog