Så kom vi igennem nytåret og det er blevet tid til den første stuff i 2009! – min ambition er at lave ugentlige opsamlinger hver fredag så i har noget at glæde jer til ( det er den eneste dag min datter hun kan huske fordi der kommer disney sjov – se bare =)

Jeg har holdt nytår herhjemme med en lejlighed fuldt med mad, venner, unger og skudræde hunde på stesolider:

Billede af Firenzesca på flickr.com

- Første stuff jeg er faldet over er disse tests omkring “authentic happiness” via Galadarling.com hvor man kan finde ud af hvor glad man egentlig er, hvor depressiv man er og andre ting og sager.

- Jeg har lavet en “go’nat bog 2009″ der ligger i min tromme ved siden af min seng (ja herhjemme har vi gamle trommesæt som natborde), hvori der står de mål jeg godt kunne tænke at arbejde med mig selv omkring i 2009.

Derefter er der en beskrivelse af hvert mål og hvordan jeg kommer derhen. Mine mål inkluderer blandt andet: vægttab, unclutter, henriette-hed, no bullshit, proaktivitet og fokus – det skal i nok få mere at vide om i fremtidige blogposts.

Derefter kommer der til at stå min personlige mission statement som der varmt anbefales at alle får (altså hvad er dine principper, hvorfor er du her på jorden, hvad skal du lave før du skal herfra).

Derefter har jeg tænkt mig at inkludere et fashion manifest for 2009. Dem der kender mig ved at jeg ÆÆÆLSKER vintage, jeg kan direkte få det dårligt hvis jeg køber noget helt nyt tøj (især hvis det ikke er økologisk eller jeg skal komme efter dig. Men her er et rigtig fedt fashion manifest ( også via galadarling.com - hende er jeg ret vild med i øjeblikket =)

der kommer også til at være en prale liste, en taknemmelighedsliste og en “desire” liste i bogen som Mama Gena skrev i hendes nyhedsbrev idag. så go’nat bogen kommer til at være en manifestationsbog/arbejdsbog for alt muligt som jeg syntes jeg skal skrive ned..

- Det er på tide at vi bliver medlem af endnu et community – eller et som der også ligger ret tæt på mit hjerte – nemlig Shelfari.com hvor jeg holder hele min bogreol, eller – ikke den hele, men de bøger jeg har lyst til at dele med andre. Jeg er nemlig sådan en bognørd der gemte sig på bibliotekerne da jeg var lille (can you tell ?).I kan se på min profil hvad for nogle bøger jeg har oplyst jeg har læst, hvilke jeg er igang med at læse, og hvilke jeg vil læse i fremtiden.

- For at komme rigtig ind under boghylderne har jeg lige et blogpost som jeg vil dele med jer som jeg personlig praktiserer. Jeg læser nemlig 5 ( well 6 lige nu) bøger på en gang – efter Mark Forster’s idé om hvordan man kan læse alle bøger færdigt. Enjoy