billede af dailypoetics på flickr

Wabi-sabi; “nothing lasts, nothing is finished and nothing is perfect”.

Jeg er faldet over en skøn artikel i Sköna Hem omkring Wabi-sabi. Det er lige mig og noget jeg kommer til at indrette mit hjem efter er jeg helt sikker på. Forstå mig ret, jeg er ikke sådan en af de personer der sådan indretter efter trends, men Wabi-sabi, det er lige mig (og skønt at se at det er blevet en bolig trend, jeg kan huske det fra min idéhistorie opgave omkring japanske haver på handelsskolen)

Bobbooks.co.uk har lavet en service hvor man kan få lavet en video om til en flipbook. Så skal jeg bare finde ud af hvilken en video det skal være =) via

Også har jeg forelsket mig et par Gucci slingbacks med tatoveringer på.. mums!

billede af express monorail på flickr

GalaDarling.com stiller spørgsmålet – hvad vil du gøre før 2008 ender ? vi har 54 dage ( hvis jeg tæller rigtigt) til at udleve et par drømme i 2008 ?

Til sidst vil jeg se om jeg ikke kan lave alle mine julegaver selv fra gamle materialer, og curbly.com har et par gode råd til dette – det er ikke et løfte, men det er noget jeg vil stræbe imod =)